OUR

Projects

Royal Circus

HALLWAY STORAGE
Image of Royal Circus Details

Brief:

Create a functional hallway feature with ample storage.

Design:

This hallway transformation combines style with solutions. This cabinetry was custom-built to meet our client’s requirements. A practical vestibule with shoe cubby holes, coat hooks, and a bench is positioned directly opposite a complimentary statement piece at the room’s entrance. This cabinet was designed to maximise storage space by spanning the length of the wall and taking advantage of the high ceiling. Each section reveals a multitude of storage solutions. These include plenty of shelving, a removable laundry basket for form and function and deep drawers carefully designed to protect little fingers when rummaging through them. These two pieces are finished in ‘Hague Blue’. This project was lifestyle-designed around a busy family who previously had minimal storage options within the reception area of their beautiful home. Gopherwood is pleased to have redefined this space to meet our client’s needs.

Features:

Pull-out laundry basket

Dovetail soft closing drawers

Built-in LED lighting

Enclosed work counter

Full height mirror

Armac Martin Ironmongery

View Gallery